Ѕунѕови мудри мисли

Ѕунѕови мудри мисли

29/10/2017

ЈАС НЕ СУМ ДА СЕ ВРАТИ ВРЕМЕТО ЕДЕН САТ, ЈАС СУМ ДА СЕ ВРАТИ ВРЕМЕТО БАРЕМ 20 год. НАЗАД.

 

ВО ЖИВОТОТ ПОМИНАВ КАКО ВО САМОПОСЛУГА;

ЗА СЕ ШТО СЕ ФАТИВ СКАПО ПЛАТИВ......

 

ДА ЗНАЕВ ДЕКА БИЛО ТОЛКУ ЛЕСНО ДА СЕ ЗАВРШИ ФАКУЛТЕТ И СРЕДНО КЕ ЗЕМЕВ....

 

ЖИВОТОТ Е СКАП ЗА ДА ФАТИШ СЕГА ШВАЛЕРКА ТРЕБА И ЖЕНАТА ДА ТИ РАБОТИ....

 

КАКВО ВРЕМЕ ДОЈДЕ САМО НА ШАНКОТ МОЖЕШ ДА СЕ ПОТПРЕШ....

 

-Додека не постоеше ФБ жените можеа да носат исти фустани на повеќе свадби!

 

СЕ ПРАВЕВ СО СИЛА БУДАЛА АМА ДА ВИ КАЖАМ МИ ТРГНА НЕКАКО....

Слични вести