ТОП ЛАГИ СПОРЕД ЅУНЅО

ТОП ЛАГИ СПОРЕД ЅУНЅО

24/10/2017

ТОП МАШКИ ЛАГИ.....

- НЕ ТЕ ИЗНЕВЕРУВАМ.

- СИ ОСЛАБЕЛА.

- БЛИСКУ СУМ, СЕГА ИДАМ.

 - НЕ ПИЕВ МНОГУ.

- НЕ ИЗГЛЕДАШ ДЕБЕЛА ВО ТОА...

- КОЛЕШКА МИ Е.....

 

ТОП ЖЕНСКИ ЛАГИ ....

- ВТОР МИ СИ.

- БРАЧЕД МИ Е.

- НЕ МОЖАМ ГЛАВАТА МЕ БОЛИ.

- ЕВТИНО БЕШЕ.

- ГОТОВА СУМ ЗА 5мин.

- КЕ СПИЈАМ КАЈ ДРУГАРКА МИ...

 

Слични вести