Апел за помош на Јосе Ќајев

Апел за помош на Јосе Ќајев

23/10/2017

Јосе е 40 годишен татко на 7 годишна ќерка, социјален случај, а згора на тоа се соочува со карцином на цревата кој веќе метастазира поради што му е неопходна интервенција во клиниката УМБАЛ Александровска ЕАД Софија за која се потребни околу 5.000 евра.

Да помогнеме, неговиот живот е во наши раце!

 

Да донираме на сметка

270 7000005817 55

На име на Иванчо Ќајев

Во Халк банка АД Скопје

 

Или со донации на девизната сметка

Ivanco Kajev

s.Stojakovo Gevgelija

MK07270100042830008

Halk Bank AD Skopje

SWIFT EXPCMK22

 

Да помогнеме!

Слични вести